I dag lever vi i en verden med høj fart. Alt sker hurtigt og ændrer sig på et øjeblik. Vi stræber alle mod et usynligt mål, og vi stopper aldrig eller kommer bagud.

En verden af teknologi, der udvikler og opdager nye ting hver dag, er det, der gør tempoet i det moderne liv bæredygtigt. Nu er alt i vores håndflade. Uanset hvor vi er, kan næsten alt leveres til os på kort tid. En masse information, vi muligvis har brug for, kan findes med blot et tryk på en knap. Selv at have det sjovt ved at bruge Mr Green Bonuskode kan gøres online, direkte fra vores sofa. Socialt samvær og samvær med venner og kære er også blevet nemmere. Nu kan vi snakke, spille spil og se film sammen, selvom vi ikke engang er på samme kontinent. I denne artikel kan man læse mere om MMA-kampe, der nu er tilgængelige i VR.

Om UFC og Meta partnering

I begyndelsen af oktober, da Mark Zuckerberg, CEO for Meta, blev set ved UFC Vegas 61, startede det spekulationer og teorier blandt fansene. To uger senere annoncerede UFC, at de vil samarbejde med Meta om et projekt. Slutmålet vil være at gøre det muligt for abonnerede fans at streame live og on-demand Mixed Martial Arts-kampe i virtual reality via Horizon Worlds. 

De vil også arbejde sammen med YBVR. De er en teknologistart-up virksomhed fra Silicon Valley. De har specialiseret sig i at skabe den næste generation af VR-videodistributionsplatforme.

De vil kombinere Metas VR-platform, ekspertise i VR-produktion af YBVR-virksomhed og professionelle MMA-kampe og kampe organiseret af UFC.

Hvad er Horizon Worlds?

Horizon Worlds er et socialt VR-metavers fra Meta-platformen. Det er tilgængeligt på Meta Quest 2-headsettet. Denne metaverse vil gøre det muligt for fans af MMA-kampe at nyde alle aspekter af mesterskabet uden at forlade deres hjem.

Hvordan vil det fungere?

Denne streamingtjeneste vil være tilgængelig for alle fans, der abonnerer på UFC Fight Pass. Ved at bruge Meta Quest 2 headset vil brugere kunne få adgang til Horizon Worlds og slutte sig til et stort antal andre spillere. Kampene vil blive transmitteret live. Takket være den nye teknologi vil tilskuerne være i stand til at have et 360-graders perspektiv af kampen. Dette aspekt af appen vil også gøre det muligt for dem at “se og tale med andre fans i realtid”. Folk vil kunne mærke al energien og spændingen på stadion, selvom de er milevidt væk.

For de fans, der savner live-udsendelsen, tilbyder Ultimate Fighting Championship chancen for at genspille kampen i en begrænset periode.

Hvad er UFC Fight Pass, og hvordan fungerer det?

UFC Fight Pass er en digital streamingtjeneste for fans af kampsport. Den er tilgængelig for folk fra hvor som helst i hele verden, når som helst på dagen og natten. Fight Pass giver brugere adgang til de største Ultimate Fighting Championship-kampe, både promotive og PPV. Det giver også abonnenter en chance for at se hver kamp i UFC’s historie fra deres rige bibliotek. Folk kan få et måneds- eller årskort for at tilfredsstille deres trang til gode kampe.

I denne måned bekræftede de, at UFC Fight Pass vil levere live MMA-kampe i virtual reality.

Første kamp tilgængelig for brugere

LFA 144 var den første kamp tilgængelig i Meta Horizon Worlds. Den blev udsendt den 14. oktober kl. 21.00 østlig tid. Dette var konkurrencen om verdensmesterskabet i bantamvægt kategorien mellem fighter fra Tadsjikistan Muin “Tajik” Gafurov og den brasilianske fighter Diego “Magrinho” Silva. Denne kamp blev spillet på Sanford Pentagon-sportskomplekset i Sioux Falls, South Dakota. Showet blev forberedt til VR-udsendelse af YBVR-selskabet. Denne kamp vil være tilgængelig for abonnenter, som kan afspilles fra 23. til 27. oktober.