UFC er en sport, som bliver mere og mere populær hver dag. Hver dag får den flere fans, flere kæmpere, mere opmærksomhed. Selv kasionerne og væddemål siderne ligner dette https://www.bonus-koder.dk/ kan være beviset på den stadigt voksende kærlighed til UFC.

I dag ser vi på folk, der ændrede UFC historien, vi ser på tidens største UFC kæmpere!

Dan Severn

Han har vundet 2 turneringer og vundet Superfight Championship. Han var ekstremt succesrig og en UFC veteran.

Han har vundet:

UFC 5 turnering

Ultimate Ultimate UFC 7.5 95 turmeric i december samme år

UFC Superfight Championship

Har deltaget i Heavyweight Championship, hvor han desværre tabte af Mark Coleman.

Kamaru Usman

Kamaru er i øjeblikket nummer 1 i UFC mændenes pund for pund rangeringer, og han vandt den den 27. september 2021. Hans vægtklasse er Weltervægt. Han har 4 title forsvar.

Han har vundet:

The Ultimate Fighter 21

Welterweight Tournament

Nattens præstation (4 gange)

Nattens kamp

Flest sejre i træk i Weltervægtens historie (14).

Matt Hughes

Hans vægtklasse er også Weltervægt. Han har flest sejre i UFCs historie. Hughes er helt sikkert en af de største UFC kæmpere gennem tiden, fordi han har forsvaret 7 titler indtil videre, har et stort antal sejre og vigtigst af alt, han giver aldrig op. Han har en masse energi og styrke og stopper ikke, hvilket gør ham meget beundringsværdig.

Han har vundet:

UFC Hall of Fame

UFC Welterweight Championship (2 gange)

Nattens kamp (2 gange)

Aflevering af Natten

Åretsaflevering.

Khabib Nurmagomedov

I betragtning af det faktum, at hans karriere rekord forbløffende 29-0, vil han absolut være på denne liste. Han er en kraft, man ikke skal regne med. Hans kaldenavn er Ørnen. Han havde også den længste tid på title tronen,, fra 2018 til 2021. Han trak sig ubesejret på pension, hvilket vi kun kan rose. Hans vægtklasse er Letvægt (har bælte) og Weltervægt.

Han har vundet:

2020 UFC Honours Aflevering af natten 

Nattens optræden (3 gange)

3 title forsvar.

Georges St. Pierre 

Han kan findes i mange lister og debatter som den største af alle tider. Han har vundet mange kampe mod de bedste kæmpere i verden, nogle flere end 1 gang. Hans kampstil viser, hvor talentfuld han er, og hvor hårdt han arbejdede for at komme hertil. Og alle sejrene vidner om det. Hans vægtklasser er Weltervægt (2 bælter) og Mellemvægt. Han forsvarede 9 titler.

Han har vundet:

UFC Hall of Fame

Nattens knockout

Nattens kamp (4 gange)

Aflevering af Natten

Nattens forestilling.

Jon Jones

Jon er to gange champion i let sværvægtsklassen. Første gang var fra 2011 til 201t, og derefter fra 2018 til 2020. Han vandt titlen i en alder af 23, hvilket gør ham til den yngste champion nogensinde i denne klasse. Han er i øjeblikket flyttet til Heavyweight klassen. Han forsvarede et fantastiske antal af 11 titler.

Han har vundet:

Letvægt bælte

Yngste UFC champion 

UFC Hall of Fame

Aflevering af natten (2 gange)

Nattens kamp (4 gange)

Nattens knockout

Nattens forestilling.

Andersen Silva

Denne mand er også stort set i toppen af enhver liste, der er. Han har rekorden for den længste tid på tronen som mellemvægt champion, fra 2006 til 2013. Han er også kendt for mange knockout afslutninger. Han var absolut den bedste af de bedste med mange priser. Han har også 10 title forsvar.

Han har vundet:

Lægste title periode i UFCs historie (2,457 dage)

Knockout af natten (7 gange)

Aflevering af natten (2 gange)

Nattens kamp (5 gange).

Alle disse kæmpere skulle afkrydse visse kriterier for at være den bedste nogensinde: præstationer,  konkurrence, sejr:tab og mange flere. Dette er blot nogle af de bedste kæmpere, der er mange flere, som har det, som skal til for at være alle tiders bedste i UFC!