UFC havde et dårligt ry i de første år, siden det kom til liv. Det er en ret ny sport sammenlignet med andre store sportsgrene i dag, men den har stadig en meget rig historie og indflydelse i sportens verden. Derfor er der mange mennesker fra UFC, som har haft store indflydelse. 

Campbell McLaren (medstifter af UFC)

Campbell er en af medfinansiererne, der kunne betragtes som en, der har ret anderledes visioner end de andre medfinansierere.

Mens Rorion Gracie, for eksempel, sørger for at organisere kampene, sørger McLaren for at tiltrække så mange mennesker som muligt. Hans vision har bragt buret for UFC kampene, som vi ser dem i dag, og han formåede også at lægge underholdning ind i UFC verdenen, hvilket gør det mere end bare forretning. 

John McCarthy (tidligere MMA dommer)

McCarthy er uden tvivl den mest indflydelsesrige dommer i historie af UFC. Dette bevises af, at han dybest set bygger denne sport fra bunden, med de andre, der også har været involveret i denne sport siden dag et, ligesom han har. Han skrev reglerne, han gjorde mange kampe mulige og har været en del af de mest ikoniske øjeblikke i UFCs historie. Hvordan kunne han ikke have været det, han var her fra starten.

Dana White (UFCs præsident)

Selvfølgelig vil præsidenten selv være på listen. Hans geniale marketing – og sælger hjerne bragte bogstaveligt talt UFC til live fra asken. Mens denne sport begyndte at kollapse, lykkedes det ham at overbevise Lorenzo Fertitta, som er hans bedste ven, såvel som en tidligere UFC CEO, om at investere i denne kollapsende sport. Det er der, du kan se hans gave til erhvervslivet, og det gik kun op derfra. Han klarede at bringe UFC tilbage til live og frem i rampelyset.

Lorenzo Fertitta (tidligere CEO for UFC)

Som vi nævnte ham ovenfor, ville UFC ikke være en global sensation, som det er i dag uden ham og det finansielle team, som arbejdede meget hårdt fra 2001 til 2016.

Vi kan ikke være andet end taknemmelige for deres hårde arbejde og beslutsomhed.

Jeff Blatnick (tidligere UFC kommissær og kommentator)

Han var tidligt kommentator for UFC, og han blev derefter forfremmet til kommissærposterne. Udover det var han en meget stor rolle i MMA, hvad de er i dag. Takket være ham regulerede New Jersey MMA i 2001. Han tog også en stor del i at lave og danne bedømmelsen. I 2015 blev han en del af bidragyderne til UFCs Hall of Fame.

Det er de mennesker, der har indflydelse og påvirket hele UFCs historie. De er grundlaget, baggrunden, uden hvem noget af dette ikke ville være muligt i dag. Deres store beslutsomhed og vision, især tro, har bragt dem en kæmpe succes og har også bragt os denne fantastiske sport, som bliver ved med at være mere i søgelyset dag efter dag.