Der er efterhånden ved at være styr på hvem der skal op og kæmpe i ringen ved UFC on Fox 29 den 14. april 2018 i Arizona i USA, hvor der blandt andet er to hovedkampe.

Justin Gaethje mod Dustin Poirier

Justin ”The Highlight” Gaethje er på hjemmebane i Arizona, når han skal i ringen mod Dustin ”The Diamond” Poirier fra Louisiana. De vejer stort set det samme, hvilket ikke kommer som en overraskelse i en sport hvor mange ting afhænger af vægtklassen. De to dyster i letvægt og selvom der ikke er forskel på vægten, så er der i højden og Arizona-drengen er omkring fem centimetre højere end Poirier. Hvem ved om det er med til at gøre en forskel i det spændende opgør?

Matt Brown mod Carlos Condit

Der er mange som ser frem til kampen mod Matt Brown fra Ohio og Carlos Condit fra New Mexico. Det er to rutinerede mænd, som har dystet henholdsvis 41 (Condit) og 37 (Brown) kampe i sin karriere. Condit har en bedre statistik med 30 sejre mens Brown har vundet 21 gange i sin professionelle karriere.

Fire stærke MMA-kvinder går i ringen

Udover de to fornævnte hovedkampe, så er der også allerede blevet annonceret seks andre spændende opgør, som skal underholde publikum ved UFC On Fox 29. Det er især spændende at der er to opgør med kvinder i ringen, som man ikke ser ligeså ofte ved store MMA events. Først står Michelle Waterson og Courtney Casey-Sanchez overfor hinanden i ringen i kamp nummer fire, mens Shauna Dobson og Lauren går i ringen til kamp nummer otte.

Yushin Okami mod Dhiego Lima

Vi nævnte tidligere at Condit er en rutineret herre, men han er ikke den med flest sejrer under bæltet, af de kæmpere der skal i ringen ved UFC On Fox 29. Japanske Yushin Okami har en imponerende statistik på 34 sejre ud af 45 kampe og derfor kommer brasilianske Dhiego Lima på en svær opgave.

Lima har vundet 12 ud af 18 kampe i sin professionelle karriere og to af de seks nederlag i statistikken stammer fra hans to seneste opgør. Lima tabte til Jesse Taylor i juli 2017 og Jason Jackson i december 2016, hvilket betyder at han længtes efter en sejr. Det samme gør Okami, som tabte sit seneste opgør mod Ovince St. Preux i september 2017, men japaneren har altså en rutine, som giver ham bedre odds til kampen mod Lima i april 2018.

Leave a comment