Lige nu har vi ikke kendskab til hvornår en dansker skal i ringen i en UFC-begivenhed i 2018. Derfor har vi valgt at kaste et blik på det kommende opgør mellem Danny Roberts og Oliver Enkamp. Svenske Enkamp skal op imod britiske Roberts ved UFC Fight Night: Werdum Vs. Volkov, hvor hovedkampen er mellem Fabricio Werdem mod Alexander Volkov. Begge kampe finder sted den 17. marts 2018 og ni andre spændende opgør, som du kan vædde på i forbindelse med de spændende hos kampagner hos Unibet.

De har begge tabt sin seneste kamp mod den samme modstander

Hele begivenheden bliver afholdt i O2 Arena i London, hvilket vil sige at Roberts er på hjemmebane til opgøret. Det er en vigtig kamp for den britiske kæmper, som tabte på et knockout nederlag efter kun 59 sekunder tilbage i december, hvor han stod overfor Nordine Taleb i ringen. Det betyder at Danny “Hot Chocolate” Roberts lige nu har en statistik på 14 sejre og tre tab siden begyndte som professionel kæmper


Svenske Oliver “The Future” Enkamp tabte ligesom Roberts sin seneste kamp i ringen og det var også mod Nordine Taleb. Dog har Enkamp haft lidt længere tid til at komme sig over nederlaget, som skete tilbage i maj 2017. Nederlaget mod Taleb er det eneste nederlag, som Enkamp har lidt i sine hidtil otte kampe i sin professionelle karriere, hvilket betyder at svenskeren har en bedre statistik end Roberts, men han har også ni kampe færre under bæltet.

Ubesejrede russere skal op imod kæmpere fra England og Skotland

Der er som sagt elleve kampe i O2 Arena den 17. marts hvor Enkamp mod Roberts er det femte opgør på programmet. Før de to går i ringen starter hele begivenheden når Steven “Braveheart” Ray fra Skotland går i ringen mod canadiske Kajan “Ragin” Johnson. Når kampen mellem Canada og Skotland er afgjort, så bliver det tid til at engelske Mark “The Hand Of” Godbeer skal op imod russiske Dmitriy “Wicked Machine” Sosnovskiy.

Sosnovskiy har en imponerende statistik på ti ud af ti sejre, mens Godbeer har tabt 3 ud af 16 opgør i sin professionelle karriere, men hvem ved om Godbeer bliver den første der sejrer mod russeren? Det samme billede tegner sig i kamp nummer otte på programmet hvor Paul “Bearjew” Craig fra Skotland skal op imod russiske Magomed Ankalaev. Begge har vundet ni opgør i deres professionelle karriere, men den store forskel ligger i at russiske Ankalaev heller aldrig har tabt en kamp i sin professionelle karriere. Derfor vil der uden tvivl være et stort fokus blandt publikum, som håber at hjemmebanefordelen kan være med til at ødelægge mindst en af de to russers flotte statistik.

Leave a comment