Ved du hvem der skal op mod hvem i UFC London 2018? Hvis ikke det, så læs med her, hvor du kan få et overblik over arrangementet, der udspiller sig til marts. Så er du også sikker på, at du er forberedt på at vinde væddemålene med dine kammerater, når I ser showet. Apropos væddemål, gør krav på din NordicBet Bonuskode her og skriv dig op til en pålidelig bettingside. Vi håber på at denne artikel giver dig et overblik over de kommende events.

UFC vender tilbage til London i Marts 2018, hvor publikums favorit Jimi Manuwa skal op mod den Polske Jan Blanchowicz i letsværvægt i en rematch af deres strid fra 2015. Sidste år tog Manuwa overskrifterne da han med ondskabsfuld knockout i første runde stoppede vinderen af The Ultimate Fighter 19, Corey Anderson.

Den dominerende præstation af Manuwa, 37, skubbede ham ind i opgøret om titlen, men han tabte den efterfølgende kamp mod den Schweiziske Volkan Oezdemir på blot 42-sekunder – derfor, som noget af en overraskelse, gled han ned på fjerdepladsen i letsværvægts rangeringen. Men endnu en sejr over Blachowicz, vil sandsynligvis se ham stige op over Glover Teixeira og tilbage ind i opgøret om titlen.

In form weltervægt Leon Edwards, der er på en sejrsstime på fire kampe, skal op mod den tyske Peter Sobotta, som siden han vendte tilbage til showet for tre år siden er 4-1 i vundne og tabte kampe. Derudover er der på den skotske side også Paul Craig, som håber på at komme tilbage efter flere tab i træk, når han skal kæmpe mod den ubesejrede Magomed Ankalaev.

Den populære Mark Godbeer kommer også til at kæmpe. Han skal op mod Dmitry Poberezhets, som gør hans UFC debut til eventet.

Derudover har Bisping hævdet at han ønsker at være et af hovednavnene, som hans sidste kamp i en succesfuld karriere. Pladsen for hoved opgøret er stadig ikke udfyldt på UFCs eventside, så The Count kan meget vel stadig nå at få sit ønske opfyldt.

Hvornår er UFC 2018?

Eventet bliver holdt lørdag den 17. marts i The O2 i London.

Hvornår bliver der solgt billetter og hvad koster de?

Selvom der ikke er blevet bekræftet nogen datoer af lokaliteten, så har UFC udmeldt at billetterne kommer til salg fredag den 2. Februar. Du kan få fat på dem inden da ved enten at skrive dig op til UFC Fight Club, hvis medlemmer kan få biletter den 31. Januar, eller ved at skrive dig op til en præ-salgskode. Priserne er endnu ikke annonceret, men de billigste billetter ved sidste års UFC London kostede £40, mens andre var tilgængelige til £60, £80, £105, £135 og £200.

Leave a comment