Det er sjovt at bette på sport og det giver altid et adrenalin kick, når man vinder penge på at vædde på sport, det føles ligesom at være med i kampen selv. Men måske har du bettet på sport så længe at du gerne vil prøve noget nyt. Vi har kigget på alternativer til sports betting som enten er populære i Danmark og/eller relaterede til MMA.

Online bingo boomer i Danmark

Et af de mest populære alternativer lige pt. til sports betting er online bingo. Bingo eller banko, som mange danskere også kender det som, er meget mere end tal der bliver råbt op og håbefulde spillere, der håber om at få pladen fuld. I dag findes der bingospil med forskellige popkulturelle temaer såsom Game of Thrones eller Pokemon. Du kan f.eks. spille bingohallen.dk bonuskode 2018, som har bingo med både 75 eller 90 kugler og du kan også spille sapphire bingo og chatte med folk fra over hele verden på samme tid.

Sjove online spilleautomater

På sider som bingohallen kan du også spille på de populære enarmede tyveknægte online. Igen kan du følge Jon Snow i Game of Thrones online slot eller gå længere tilbage i historien med Tarzan eller Jurassic Worls på slotsmaskinerne. Siden har også en masse danske automater som f.eks. lykkeskrab eller Thors Hammer.

Online poker har tyve års jubilæum

Online poker har tyve års jubilæum i år, da den første pokerside blev lanceret på nettet i 1998. Industrien fik for alvor et boost i 2003, da Chris Moneymaker blev den første i historien, der vandt World Series of Poker efter at have kvalificeret sig via en online pokerside. Måske går du ikke direkte efter at vinde det store poker mesterskab, men derfor kan det stadigvæk være sjovt at spille kortspillet online.

Læg væddemål på alt fra Counterstrik til World of Warcraft

Hvis du gerne vil blive i betting genren, så kan det være at esports er noget for dig. World of Warcraft, League of Legends og Counterstrike er blandt de mest populære computerspil og derfor kan du også gå fra at bette på almindelige sport til esports. Du kan bette på hvem der vinder, hvem der dræber først og meget mere. Du kan også streame kampene online og blive bedre til at bette, mens du selv får gode tips og tricks til selv at blive bedre til at spille f.eks. LoL eller WoW.

Fantasy League sportsspil

Hvis du søger noget der er relateret til Mixed Martial Arts, så kan du spille MMA Fighter online. Spillet er et gratis online browserspil, hvor du kan leve dig ind i rollen som fighter og teste dine færdigheder mod spillere fra over hele verden.

UFC har også et fantasyspil på deres hjemmeside hvor man kan logge på og prøve på at gætte hvem der vinder den næste kamp i ringen. Det er kun tilgængeligt for folk, der har adresse i USA, men denne form for fantasysport er så småt ved at udvikle sig på det danske marked.

Du har længe kunne spille liveopdaterede managerspil på den danske superliga, Premier League i England, Bundesliga i Tyskland, NFC amerikansk fodbold i USA og meget mere, så det er kun et spørgsmål om tid, før UFC fantasysport også kommer til at ramme det danske marked.

Leave a comment