Det er ikke altid ligetil at satse på live sport. Det går hurtigt og adrenalinen pumper i blodet. Netop derfor er der mange som synes at det er underholdende at bette på for eksempel MMA. Det bliver især sjovt når man er bliver bedre og bedre til det. Det kan du hurtigt blive ved at følge tips fra denne artikel.

Læs om kæmperne før kampen går i gang

Ligesom med anden live sport betting er det vigtigt at du forbereder dig til begivenheden. Det er vigtigt at du kender til kæmpernes styrker, svagheder og meget mere før klokken lyder. Læs om hvor mange kampe de har vundet indenfor de sidste par år, skadeshistorie og om de er strikers eller grabblers. Ved at skrive sådanne information ned, kan du sammenligne de to mænd eller kvinder som skal i ringen.

Bliv vant til at udpege usædvanlige ting i kampen

Det er også en god ide at se nogle af kæmpernes seneste opgør, som en del af forberedelserne. De dygtigste MMA gamblere nærstuderer kæmpernes bevægelser og reaktioner. På den vis kan de hurtigt lægge mærke til om en kæmper er træt, skadet eller måske bare ikke mentalt forberedt.

Det kan også være at de følger en besynderlig strategi. Stil løbende dig selv spørgsmål såsom ”hvordan er hænderne placeret?” og ”hvordan bevæger de fødderne?”. Den første indikator på træthed er ofte at hænderne ikke er ligeså højt oppe og at de har en ringere reaktionsevne. Det øger risikoen for knockout.

Læg mærke til hvor kampen finder sted

Det kan lyde besynderligt, men det er også vigtigt at tjekke den geografiske placering af kampen. Ikke på grund af landet, men på grund af dommeren. Hvis kampen f.eks. finder sted i Sao Paolo, så kan det være at du ikke skal satse hele puljen. Ved UFC events i Brasilien er dommerne kendte for at fortage kontroversielle beslutninger og her er der mindre hjemmebanefordel end i andre lande.

Bliv medlem af en live betting tips service

Du kan også følge deciderede live betting tips sider. Det er især en god ide hvis du for nylig har udviklet en interesse i UFC samt MMA. På den vis kan du læne dig op af de garvede i det mindste i starten. Selvom de fleste af disse sider ofte har til formål at hjælpe andre, så er der jo få ting i livet som er gratis og ofte skal man betale for at være medlem på disse ”forums”.

Men det er ikke kun webmasterne som giver gode råd. Der er flere som nyder at være en del af fællesskabet, hvor alle elsker MMA. Man kan se kampe sammen og chatte i to forskellige rum (hovedchat og live betting chat.) Så er det muligt både at danne venskaber og indhente nyttig viden til at satse på MMA live betting og den traditionelle form for f.eks. UFC betting.

 

Leave a comment