Det er efterhånden blevet rigtig populært at satse på MMA. I Danmark er der rigtig mange som taler om Draftbuddies og Daily Fantasy Sport, men der er også flere og flere som gerne vil satse sine penge på MMA. Hvis du er en af dem, så kan du måske benytte disse fem gode råd til MMA betting.

1. Tjek historien

Først det første bør du kigge på de to kæmperes historie. Det er ikke så vigtigt hvor mange kampe de har vundet sammenlignet med hvor mange de har tabt. Du bør i stedet kigge på hvem de har kæmpet imod. Derudover er det interessant at kigge på hvilket mønster der gentages. For eksempel er der kæmpere som måske vinder mest på knockouts men samme tid altid taber mod en særlig form for modstander.

2. Hvornår har de sidst været i ringen?

Det er også vigtigt at nærstudere hvornår de to kæmpere sidst har været i ringen. Hvis der er en som har været ude i for eksempel mere end seks til tolv måneder kan det være afgørende for kampen, især i disse tider hvor kæmpere ofte går i ringen mindst tre til fire gange om året. Her er det naturligvis også vigtigt at holde øje med om den respektive kæmper gør comeback efter en lang skadesplaget periode.

3. Udvælg dine kampe

Hvis du gerne vil satse seriøst på MMA og tjene gode penge, så skal du ikke satse til højre og venstre. Bookmakerne er naturligvis gode til at sætte sine odds og derfor er der ofte ikke mange betting muligheder. Hvis du better for sjov, så kan du selvfølgelig bette på alle kampene. Men sørg for at holde hovedet koldt, så du undgår at tømme hele bankkontoen.

4. Led efter de bedste odds

Det kan godt være at du ikke finder kæmpe odds, men derfor skal du selvfølgelig stadigvæk gå efter de bedste. Sammenlign de forskellige bookmakere og udvælg den bedste. Dette skal gøres sammen med din nuværende MMA viden, da det er en sportsgren hvor der er stor forskel fra side til side. Men uanset hvad er det essentielt at finde odds med den størst potentielle gevinst, hvis du vil vinde meget på MMA.

5. Undgå storfavoritter

Det kan give god mening at kaste et ekstra blik på underdogs. For det første har alle kæmpere chance for at vinde i MMA. Et enkelt slag fra kampens underdog kan ændre alt, ligesom den mindste fejl af fan favoritten kan påvirke resultatet. Det er jo sport og mennesker at der er tale om. Derudover plejer alle at satse på favoritten, hvilket giver mindre mulighed for at gamble om guld og grønne skove, uden risiko for at gå bankerot. Generelt er det aldrig klogt at satse på storfavoritter, medmindre du blot går efter en dejlig fornemmelse af sejr i kroppen.

Leave a comment